Skip to main content
-A +A

Sămânţa Bună

 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/gbvro/public_html/modules/views/views.module on line 906.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_block::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_block.inc on line 78.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options_submit() should be compatible with views_plugin_display_attachment::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 242.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 242.
 • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /home/gbvro/public_html/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 185.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
 • strict warning: Declaration of date_api_argument_handler::init() should be compatible with views_handler_argument::init(&$view, &$options) in /home/gbvro/public_html/modules/date/includes/date_api_argument_handler.inc on line 398.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/gbvro/public_html/modules/views/views.module on line 906.
 • strict warning: Declaration of calendar_view_plugin_style::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_view_plugin_style.inc on line 173.

Luni, 15 Ianuarie 2018

„Îmi ridic ochii spre munți... De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile și pământul.“
Psalmul 121.1,2

Un crescător de reni din Laponia împreună cu fiul lui de 6 ani se afla pe drum pe o sanie cu motor, pentru ca să repare câteva colibe. O pană de motor i-a obligat să se oprească la o colibă. Dar pentru că proviziile erau pe terminate, plecară curând spre următoarea colibă. Obosiți, pe drum se scufundară tot mai tare în zăpadă, încât aproape nu se mai vedeau.

Înainte de a se face noapte, un elicopter zbura deasupra zonei înzăpezite pentru a descoperi vreo urmă de viață. Dar tata și copilul erau acoperiți aproape total de zăpadă.

Dar copilul se trezi deodată de zgomotul motorului. Se ridică, făcu cu mâna și strigă: „Tată, suntem salvați.“ Salvatorii s-au apropiat de ei și i-au luat cu ei în siguranță.

Cât de departe suntem și noi de Dumnezeu! Nu ne asemănăm cu acest tată și fiul său? Înțepeniți de frig și de epuizare, nefiind în stare a ne salva! Biblia spune că suntem morți în greșeli și păcate (Efeseni 2.1). Dar Fiul lui Dumnezeu din cer a văzut necazul nostru. Isus Hristos a venit „să caute și să mântuiască ce era pierdut“ (Luca 19.10).

Hristos a murit pentru noi, ca să ne elibereze de tot ce ne ținea departe de Dumnezeu. El nu ne lasă în seama sorții. El este în căutare după noi. Ce ne aduce în siguranță?O recunoaștere sinceră a slăbiciunii noastre, o rugăciune pentru salvare, da, o singură privire a încrederii în Hristos.

 

 

Luni, Ianuarie 15 2018