Skip to main content
-A +A

Joi, 23 Noiembrie 2017

 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/gbvro/public_html/modules/views/views.module on line 906.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_block::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_block.inc on line 78.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options_submit() should be compatible with views_plugin_display_attachment::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 242.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 242.
 • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /home/gbvro/public_html/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 185.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
 • strict warning: Declaration of date_api_argument_handler::init() should be compatible with views_handler_argument::init(&$view, &$options) in /home/gbvro/public_html/modules/date/includes/date_api_argument_handler.inc on line 398.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
 • strict warning: Declaration of calendar_view_plugin_style::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_view_plugin_style.inc on line 173.
Joi, 23 Noiembrie 2017

Hrana lui zilnică, întreținerea lui permanentă, îi era dată de către împărat în fiecare zi, în toate zilele vieții sale.
2 Împărați 25.30

Ioiachin nu primea din partea împăratului hrană pentru o lungă perioadă, ci hrana îi era dată în fiecare zi. Avem aici o imagine a poziției în care se află cei credincioși ai Domnului. Partea de fiecare zi este tot ceea ce ne trebuie. Nu avem nevoie astăzi de proviziile pentru mâine; ziua de mâine încă nu a venit și nevoile ei nu sunt încă actuale. Setea de care s-ar putea să suferim în lunile care vor veni nu are nevoie să fie potolită acum, fiindcă nu o simțim încă. Dacă avem îndeajuns pentru fiecare zi în parte, nu vom duce niciodată lipsă de nimic.

Nu putem mânca sau bea mai mult decât provizia de fiecare zi. Orice surplus va avea nevoie să fie depozitat și va aduce cu el îngrijorarea de a nu fi furat de hoți. Un toiag este de ajutor călătorului, însă o legătură de toiege va fi o povară pentru el. „Suficient“ este la fel de îndestulător ca un ospăț și este cantitatea de care ne putem bucura cu adevărat.

Trebuie să ne mulțumim cu ceea ce Tatăl ne dă zilnic. Experiența lui Ioiachin este și a noastră: avem o parte sigură și perpetuă, dată nouă, prin har, de Dumnezeu. Cu siguranță, acesta este un motiv de recunoștință din partea noastră.

În ce privește harul, avem nevoie de o provizie zilnică. La fel și cu puterea: nu o putem înmagazina, ci trebuie să cerem în fiecare zi ajutor de sus. Este minunată siguranța că o parte zilnică ne este asigurată. Din Cuvânt, prin predici, meditație, rugăciune și dependență de Dumnezeu, vom primi în fiecare zi putere. Avem tot ceea ce ne trebuie în Domnul Isus. Să ne bucurăm de partea dată nouă în fiecare zi! Să nu suferim niciodată de foame, în timp ce pâinea zilnică a harului se află pe masa îndurării!