Skip to main content
-A +A

Marţi, 18 Septembrie 2012

 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/gbvro/public_html/modules/views/views.module on line 906.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_block::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_block.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options_submit() should be compatible with views_plugin_display_attachment::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /home/gbvro/public_html/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of date_api_argument_handler::init() should be compatible with views_handler_argument::init(&$view, &$options) in /home/gbvro/public_html/modules/date/includes/date_api_argument_handler.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of calendar_view_plugin_style::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_view_plugin_style.inc on line 0.
Marţi, 18 Septembrie 2012

Noi Îl iubim, pentru că El ne-a iubit întâi.
1 Ioan 4.19

Pentru că dragostea lui Hristos ne constrânge.
2 Corinteni 5.14

Cât de adesea, sufletele mântuite se mulţumesc doar cu faptul că au primit viaţa Sau poate manifestă această viaţă doar în dorinţa de a aduce alte suflete la Hristos! Însă, oricât de binecuvântată ar fi această râvnă, ea este mai prejos decât a-L iubi pe Hristos; la fel cum a-L iubi pe Hristos este mai prejos decât a ne bucura de dragostea Lui pentru noi. Cred că aceasta este ordinea pe care ar trebui s-o aibă aceste lucruri în sufletele sfinţilor lui Dumnezeu.

Lucrul măreţ la care m-a chemat Dumnezeu este să admir, să cunosc şi să mă desfătez tot mai mult în dragostea lui Hristos. Şi care este efectul? Dragostea mea pentru Hristos creşte în exact aceeaşi măsură în care cunosc dragostea Lui pentru mine. Care este lucrul care poate să judece eul şi să-l ţină sub stăpânire, ridicându-l pe om deasupra oricăror căi şi ţinte nedemne? Intrarea în plinătatea binecuvântării dragostei Sale! Fiind pătrunşi de simţământul acestei iubiri, vom iubi sufletele într-un alt fel, pentru că le vom vedea în lumina Lui; le vom vedea legate de iubirea Lui, nu doar ca având vreo legătură oarecare cu noi înşine. Acesta este adevăratul secret al puterii spirituale, cel puţin în manifestările ei cele mai înalte.

Orice suferinţă, cât de mică, pe care o primim de dragul lui Hristos, orice lucrare cu care ne ocupăm pentru El, orice lucru la care ne-ar chema Dumnezeu: în toate acestea, binecuvântarea adevărată pentru un creştin nu poate fi găsită separat de Hristos. Ceea ce ne trebuie cu tot dinadinsul este să-L avem pe Hristos Însuşi ca Izvorul, Modelul şi Măsura întregii noastre lucrări, aşa încât toată lucrarea noastră să decurgă din bucuria pe care ne-o găsim în Hristos. Într-un sens, închinarea este un lucru mai apropiat de Dumnezeu decât este lucrarea, şi ar trebui să fie pentru copilul lui Dumnezeu mai scumpă decât ea; cu toate acestea, nu este un lucru neobişnuit să întâlneşti slujitori plini de râvnă care cunosc foarte puţin din adevărata închinare. Nu spun că ar trebui să Îl slujim mai puţin pe Hristos, ci că ar trebui să ne bucurăm mai mult de El; să ne bucurăm de El şi să-L slujim în spiritul bucuriei pe care ne-o trezeşte Persoana Lui, independent de orice împrejurare.