Skip to main content
-A +A

Duminică, 6 Februarie 2011

 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/gbvro/public_html/modules/views/views.module on line 906.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_block::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_block.inc on line 78.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options_submit() should be compatible with views_plugin_display_attachment::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 242.
 • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 242.
 • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /home/gbvro/public_html/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 185.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
 • strict warning: Declaration of date_api_argument_handler::init() should be compatible with views_handler_argument::init(&$view, &$options) in /home/gbvro/public_html/modules/date/includes/date_api_argument_handler.inc on line 398.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/gbvro/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
 • strict warning: Declaration of calendar_view_plugin_style::options() should be compatible with views_object::options() in /home/gbvro/public_html/modules/calendar/includes/calendar_view_plugin_style.inc on line 173.
Duminică, 6 Februarie 2011

Noi … credem în Cel care L-a înviat dintre morţi pe Isus, Domnul nostru, care a fost dat pentru greşelile noastre şi a fost înviat pentru îndreptăţirea noastră.
Romani 4.24,25

Dragostea de nepătruns a lui Dumnezeu

Cât de groaznic este să vezi un păcătos care continuă să trăiască în păcatul lui; în acel lucru pentru care a fost dat Hristos, care a provocat moartea Fiului lui Dumnezeu! Gândiţi-vă ce înseamnă să fii cauza pentru care a murit Hristos! Şi totuşi El a murit ca să îndepărteze păcatele mele! Cât de minunat este ca un păcătos să poată spune: „Cred că Acest Om binecuvântat a băut paharul mâniei şi a murit; şi că, la fel de sigur cum a făcut aceasta, El este acum la dreapta Lui Dumnezeu, ca Mântuitor al meu!“. Aceasta aduce înapoi în inimă încrederea în Dumnezeu – tocmai lucrul pe care Adam l-a pierdut. El vrea ca tu să crezi în dragostea Sa. El nu a cruţat pe Fiul Său! Fiul S-a dat pe Sine pentru ca tu să poţi fii veşnic cu El.

Acest har desăvârşit îndepărtează viclenia din inimă; nu mai este nevoie să-ţi ascunzi starea – nu este nevoie să te prefaci. Te poţi odihni în harul divin, desăvârşit, şi-L poţi cunoaşte pe Dumnezeu, mai bine decât te cunoşti pe tine; de fapt felul în care te poţi cunoaşte cel mai bine pe tine însuţi este să priveşti la Dumnezeu. Şi crezi că apoi nu vei putea să spui: „Cred cu toată inima că El a dat pe Fiul Său pentru mine; am pace cu Dumnezeu şi mă bucur în speranţa gloriei Sale“? Astfel te poţi lăuda în Dumnezeu – te poţi bucura în El prin Domnul nostru Isus. Acesta este adevăratul sens al creştinismului!

Oh, cu ce Dumnezeu avem de a face! Unul care îşi îndreaptă dragostea Sa – dragostea Sa de nepătruns – către noi ca păcătoşi, care ne face să simţim că avem nevoie de acea dragoste, şi că El doreşte ca noi să ne bucurăm de ea şi să avem pace cu El, care toarnă dragostea Sa în inimile noastre prin Duhul Sfânt care ne-a fost dat. Gândind la ceea ce El este pentru noi – păcătoşi nenorociţi, pierduţi, ruinaţi – la felul în care triumful harului s-a ridicat deasupra stării noastre deznădăjduite, inima este umplută de pace şi bucurie.

Este o mare binecuvântare pentru cei care descoperă că crucea lui Hristos a răspuns fiecărei cerinţe a lui Dumnezeu de la ei!